Inschrijving piloten 2024

Beste modelpiloten,

Na een succesvolle editie vorig jaar zijn we verheugd om onze jaarlijkse FLY-IN opnieuw te mogen aankondigen. Traditiegetrouw kan u het eerste weekend van juli reeds in uw agenda vrijhouden, namelijk zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 want dan organiseert Model Aero Sport Heist zijn jaarlijkse FLY–IN. Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor dit opendeur weekend want samen met jullie willen we er opnieuw een geslaagd succes van maken.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag zijn er vrije vluchten tussen 10u00 en 18u00. Tijdens beide dagen begeleidt een ervaren speaker de vluchten met de nodige commentaar.

Alle toestellen zijn welkom, met uitzondering van jets (wegens de strenge geluidsnormen die gelden op ons terrein / turboprop en heliturbine wel toegelaten). Alle modellen zijn welkom maar graag leggen we de nadruk op schaalmodellen.

Alle piloten worden voor de aanwezige dagen enkele gratis consumpties aangeboden.

BBQ:

We stellen u eveneens voor deel te nemen aan onze BBQ op zaterdagavond 6 juli. Het aperitief start om 19u00 stipt in de tent. We werken met een nieuwe traiteur samen en kunnen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, de prijs drukken naar 25 euro per persoon. Daarvoor bieden we u volgende aan: aperitief, keuze uit verschillende soorten vlees (3 stukken per persoon), uitgebreide saladbar en dessert. Kinderen (tot 12j) kunnen deelnemen aan de verminderde prijs van 15 euro. Om een vlotte organisatie te waarborgen is inschrijven op voorhand noodzakelijk en is uw deelname aan de BBQ enkel bevestigd indien het correcte bedrag ten laatste op zondag 30 juni is overgeschreven op het rekeningnummer van het MASH Feestcomité: BE61 7507 0366 2717 met vermelding van “(uw naam) + BBQ MASH FLY IN”.

Na de barbecue hebben we voor ons 30 jarig bestaan vanaf 21u een bandje voorzien,ambiance verzekerd!

Zondagochtend is er tussen 8u30 en 9u30 een lekker ontbijt voorzien (spek met eieren). Voor iedereen die deelneemt aan de BBQ op zaterdagavond is dit gratis, zo niet bedraagt de bijdrage 5 euro per persoon.

Inschrijven voor zowel piloot als bbq kan je met onderstaande link/knop:

Het vliegterrein:

Model Aero Club Heist is gebaseerd in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg). Ons vliegterrein is gelegen langs de Wiekevorstse Goorweg 42 te Wiekevorst, waar we beschikken over een unieke graspiste van 150m lang en 50m breed. Omwille van de ruime lengte en ook het feit dat deze piste zeer goed aanvliegbaar is, kunnen ook zeer grote modelvliegtuigen perfect worden voorgevlogen tijdens de Fly-In.

Voor de piloten die graag wensen te overnachten is er een uitgebreide kampeergelegenheid beschikbaar met watervoorziening, elektriciteitsvoorziening en parking vlakbij het terrein.

Het Feestcomité van MASH en de leden kijken er naar uit om u opnieuw te mogen begroeten op onze Fly-In en er samen een memorabel vliegweekend van te maken.

Met vriendelijke groeten en tot op de FLY-IN!

Het MASH Feestcomité