Fly-In 2024

De voorbereidingen voor onze jaarlijkse Fly-In zijn gestart. Dit is een publiek event waar we graag iedereen op uitnodigen om onze mooie hobby te promoten.


 • Clubdag 2024

  Hallo beste vrienden,

  Ondertussen zijn we al bijna begin maart en de winter loopt stilaan op zijn einde, dus tijd voor het feestcomité om terug in actie te komen . We hebben een paar weekjes geleden dan ook al samengezeten om  enkele data  in te plannen .

  Zo kunnen we jullie al meedelen dat de clubdag dit jaar op 1 of 4 mei zal doorgaan afhankelijk van het weer (meer daarover verder in deze brief).

  De fly-in heeft elk jaar zijn vaste datum en gaat  door tijdens het eerste hele weekend van juli , dus dit jaar op 6 en 7 juli .( meer info volgt nog binnen enkele weken )

  Als derde hebben we onze jaarlijkse winterbarbecue die dit jaar gepland is op 23 november .

  Dus bij deze zijn dat al drie data die jullie in de agenda kunnen zetten .

  Nu om terug te komen op de clubdag.

  We gaan er zoals elk jaar een ludiek gezellig dagje van maken met enkele proefjes waar we onze vliegvaardigheden met elkaar kunnen meten.

  Suggesties voor deze proefjes zijn altijd welkom bij Gunther Scheers die er daar een drietal  zal uitpikken .

  Tussen de proeven door is er de mogelijkheid om vrij te vliegen.

  We hebben twee data genomen omdat we met de weergoden rekening moeten houden en het dus laten doorgaan wanneer de beste voorspellingen zijn .

  ’s Middags zijn er voor 5€ per persoon hamburgers à volonté  en ‘s avonds voorzien we spaghetti carbonara en bolognaise à volonté ,  eveneens aan 5€ per persoon.

  Inschrijven kunnen jullie met via de link die Bruno via e-mail naar alle leden rondstuurde. Kan je die niet terugvinden, contacteer dan Bruno voor een herinnering.

   Er wordt gevraagd het juiste bedrag (uw keuze maal het aantal personen) over te schrijven op het rekeningnummer vermeld in de e-mail.

  Ook familieleden kunnen zich zowel voor ’s middags als ’s avonds  mee inschrijven .

  Hopelijk tot dan met prachtig weer .

  Met vriendelijke groeten van het feestcomité,

  Stefan, Gunther, Ivan,Bruno spidi, Marc en Bruno